Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

H ιδανική επίπλωση για το Ξενοδοχείο ή το Airbnb σας.

Η καλή αισθητική και η άνεση ενός ξενοδοχειακού καταλύματος είναι οι βασικότεροι παράγοντες επιτυχίας του!

Για να εξασφαλιστεί η επιτυχία σημαντικό ρόλο παίζουν τα επί μέρους στοιχεία του ξενοδοχειακού χώρου. Ο φωτισμός, η διαρρύθμιση και η επίπλωση συνθέτουν από κοινού ένα συνολικό concept που οφείλει να προσφέρει στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Στην εταιρεία μας μελετούμε όλες αυτές τις παραμέτρους και σχεδιάζουμε ειδικά για εσάς τον ιδανικό χώρο για τους επισκέπτες σας, δίνοντας μια ολοκληρωμένη λύση.

Διαδικασία

Κλείσιμο ραντεβού

Επικοινωνείτε μαζί μας και εφόσον έχετε υλοποιήσει μια γενική ιδέα κατόπιν προβολής του καταλόγου μας, προγραμματίζουμε είτε τηλεφωνικό ραντεβού, είτε συνάντηση στο χώρο μας.

Επίσκεψη στο χώρο σας και σχεδιασμός

Ερχόμαστε στις εγκαταστάσεις του καταλύματός σας για να εκτιμήσουμε καλύτερα τη διαμόρφωσή του και να σχεδιάσουμε μαζί την τελική του εικόνα.

Κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε τις εξατομομικευμένες κατασκεύες με βάση το αντικείμενο και τις ανάγκες του χώρου.

Μέσα από τις πολυάριθμες συνεργασίες μας, έχουμε συγκεντρώσει την απαραίτητη εμπειρία στον κλάδο της διαμονής και μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια!

Projects

Νικήτη, Χαλκιδική

Luxury Villas

Sani Resort, Χαλκιδική

Villa Stavronikita

Νικήτη, Χαλκιδική

Bomo Apartments

Νέα Ρόδα, Χαλκιδική

Villa Sunrise

Νικήτη, Χαλκιδική

Mediterranean Apartment