Οδηγός Αγοράς

Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τις επιλογές προσαρμογής των επίπλων σας.

Προτού αγοράσετε έπιπλα, θα πρέπει να γνωρίζετε τον καλύτερο συνδυασμό για τις ανάγκες σας. Κάθε έπιπλο έχει ορισμένα στοιχεία και χαρακτηριστικά που καθορίζουν το αν είναι κατάλληλα για την κατοικία σας. Εάν είστε νέος στην αγορά επίπλων ή έχετε ανακαλύψει πως τα έπιπλα που έχετε δεν σας βοηθούν, η ομάδα του Home Point θα σας κατευθύνει!

Οι ανάγκες είναι το πρώτο και το βασικότερο βήμα!

Τα έπιπλα είναι ουσιαστικά ένα λειτουργικό εμπόρευμα και χρησιμοποιούνται για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με το πως λειτουργεί το σπίτι σας για εσάς! Είναι σημαντικό να προσδιορίσετε τις ανάγκες σας προτού αγοράσετε έπιπλα. Η γνώση των αναγκών σας μπορεί να βοηθήσει να εξερευνήσετε καλύτερα τις δυνατότητες επίπλωσης.

Βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει!

Τα έπιπλα που συμβαδίζουν με το στυλ σας κάνουν το χώρο σας όχι μόνο άνετο, αλλά και ελκυστικό! Δώστε στο χώρο σας το στυλ που σας αντιπροσωπεύει από τα έπιπλα, τα χρώματα, τον φωτισμό ακόμα και τα διακοσμητικά αντικείμενα που συναντά κανείς σε έναν χώρο!

Η ποιότητα είναι σημαντική!

Η εταιρεία μας έχει ως προτεραιότητα την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων. Όλα τα έπιπλα του καταλόγου μας κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας στην Θεσσαλονίκη. Έτσι, υπάρχει ένας συνολικός έλεγχος παραγωγής, ο οποιός εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα και ευελιξία στην παραγωγή custom-made επίπλων.

Υπάρχει μεγάλο εύρος υφών, ξύλων και χρωμάτων που μπορεί να επιλέξει κάποιος εάν επισκεφτεί το κατάστημα μας.

ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

Ο καναπές είναι μια από τις σημαντικότερες αγορές επίπλων για το χώρο σας και θα πρέπει να προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε από αυτόν. Η εταιρεία μας κατασκευάζει τους καναπέδες της βάσει τις ανάγκες του καθενός!

Διάσταση

Οι καναπέδες μας, καθώς και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα μας, κατασκευάζονται στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη.

Ύφασμα / Χρώμα

Το κατάστημά μας διαθέτει μεγάλο εύρος υφασμάτων και χρωματικών αποχρώσεων που μπορείτε να επιλέξετε εφόσον μας επισκευθείτε.

Κάθισμα

Προσαρμόζεται σε μαλακό, ενδιάμεσο ή σκληρό.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΞΥΛΟ

Τα προϊόντα μας από ξύλο κατασκευάζονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη στις διαστάσεις που ευνοούν το χώρο του. Για το λόγο αυτό θεωρούνται ειδικές κατασκευές. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές σε είδη ξύλου.

Ινοσανίδα MDF με Καπλαμά

Ο καπλαμάς είναι φυσικό προϊόν που διακρίνεται για τη μοναδικότητά του και παρασκευάζεται από επεξεργασμένη φυσική ξυλεία σε λεπτές στρώσεις (ξυλόφυλλα καπλαμά), οι οποίες επενδύουν το πάνελ και την ινοσανίδα (MDF) με τη χρήση κόλλας. Για τα επενδεδυμένα αυτά πάνελ χρησιμοποιούνται ξυλόφυλλα καπλαμά εξαιρετικής ποιότητας με αυστηρά κριτήρια επιλογής και μεγάλης ποικιλίας ώστε να καλύπτουν όλες τις διακοσμητικές ανάγκες.

Χαρακτηριστικά: άψογο φινίρισμα, λεία επιφάνεια, μεγάλη ποικιλία ειδών

Είδη Καπλαμάδων:

Φυσικοί
ΑμερικήςΔεσποτάκι, Δρυς, Καρυδιά, Κερασιά, Πεύκο, Σφένδαμος
ΑφρικήςΑνιγκρέ, Κότο, Λίμπα, Μαόνι
ΕυρώπηςΟξιά
Τεχνητοί

Ανιγκρέ, Βέγκε, Δρυς, Έβενος, Ζεμπράνο, Ρίζα Ελιάς, Ρίζα Όλμο, Teak

Εφαρμογές: επιπλοποιία, διακοσμητικές επενδύσεις, εσωτερικές πόρτες, ειδικές κατασκευές εσωτερικού χώρου, σύγχρονο εσωτερικό design

Ινοσανίδα MDF Λακαριστή

Το λακαριστό MDF είναι αποτέλεσμα της νέας μεθόδου βαφής λακαριστού. Διατίθεται, βάσει χρωματολογίου, σε ματ και γυαλιστερή υφή σε προσεκτικά επιλεγμένες αποχρώσεις με τέλεια αισθητικά αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά: λεία ή γκοφρέ επιφάνεια, μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλή μηχανική αντοχή

Εφαρμογές: επιπλοποιία, διακοσμητικές επενδύσεις, εσωτερικές πόρτες, ειδικές κατασκευές εσωτερικού χώρου, σύγχρονο εσωτερικό design

Mοριοσανίδα με Μελαμίνη

Τα επενδεδυμένα φύλλα μελαμίνης κατασκευάζονται με εφαρμογή φιλμ μελαμίνης σε μια ή και στις δύο πλευρές με χρήση πίεσης/θερμοκρασίας, χωρίς την εφαρμογή επιπρόσθετης κόλλας.

Χαρακτηριστικά: αντοχή σε τριβή και γρατσουνιές, άψογη επιφάνεια, ευκολία στην επεξεργασία, ευκολία στο καθάρισμα, υψηλή σταθερότητα

Εφαρμογές: επιπλοποιία (κουζίνα, ντουλάπα, έπιπλα γραφείου, βιβλιοθηκες κ.ά.), σύγχρονο design

Mοριοσανίδα Ανθυγρή

Η ανθυγρή μοριοσανίδα είναι ένα βιομηχανικό υλικό δόμησης που παράγεται σε ειδικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας, αποτελούμενη από τεμαχίδια ξύλου και ανάμειξη με ειδική ρητίνη ώστε να την καθιστά κατάλληλη για χρήση σε περιβάλλοντα με υγρασία.

Χαρακτηριστικά: ανθεκτικότητα, αντοχή στην υγρασία, υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό και κάμψη, φιλική προς το περιβάλλον, χαμηλή εκπομπή φορμαλδεΰδης

Εφαρμογές: πάγκοι εργασίας, πάγκοι κουζίνας

Κόντρα Πλακέ Θαλάσσης με Καπλαμά

Το κόντρα πλακέ θαλάσσης αποτελείται από πολλά λεπτά φύλλα καπλαμά, κολλημένα κόντρα μεταξύ τους. Για το λόγο αυτό έχει εξαιρετική αντοχή στις κάθετες πιέσεις και είναι πιο ανθεκτικό ακόμα και από το μασίφ ξύλο!

Χαρακτηριστικά: ανθεκτικότητα, αντοχή στην υγρασία, λεία επιφάνεια

Εφαρμογές: ειδικές κατασκευές, έπιπλα μπάνιου

Επιφάνειες MDF επενδεδυμένες με Ακρυλικό Πάνελ

Τα ακρυλικά πορτάκια υψηλών προδιαγραφών κατασκευάζονται με βάση το φύλλο MDF, καλυμμένο με ακρυλικό φιλμ ελάχιστου πάχους 1 χιλιοστού. Τα ακρυλικά αποτελούν ένα τέλεια προσαρμοσμένο προϊόν στις σύγχρονες τάσεις του σχεδιασμού επίπλων. Το υλικό αυτό είναι ανθεκτικό στις φθορές, χάρη σε μια σκληρή επίστρωση (hardcoat), η οποία επίσης το απαλλάσσει από πόρους, παρέχοντας αυξημένη αντοχή σε ακτίνες UV και χημικούς παράγοντες κατά τη διαδικασία καθαρισμού. Είναι ένα υλικό που σίγουρα προτείνεται για απαιτητικές συνθήκες κουζίνας.

Χαρακτηριστικά: αντοχή στην υγρασία, αντοχή στις γρατζουνιές, ευκολία στο καθάρισμα, λεία επιφάνεια

Εφαρμογές: επιπλοποιία (κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο)